Verzekeren van fysiotherapie


Voorop gesteld kunnen we u geen advies geven over welke verzekeraar u zou moeten kiezen, die zo goed mogelijk bij uw situatie past.

We kunnen u wel adviseren om, als u af en toe gebruik moet maken van deze behandelvorm, er voor te zorgen aanvullend verzekerd te zijn en goed de diverse verzekeringen te vergelijken, als u overweegt om over te stappen. Let daarbij ook op het totaalbeeld van vergoedingen en niet alleen of u voor fysiotherapie alleen voldoende dekking heeft.

Voor meer informatie over zorgverzekering in het algemeen verwijzen we u naar de website van het Ministerie

Als u bij uw huidige verzekeraar blijft is het bij de overgang naar een volgend jaar ook even goed om uw nieuwe polis goed te vergelijken met die van het voorgaande jaar. Er kunnen veranderingen in de vergoeding ingevoerd zijn, waardoor u volgend jaar wellicht minder behandelingen vergoed krijgt.

Er zijn talloze aanvullende pakketten. Wilt u weten welke aanvullende verzekeringen fysiotherapie vergoeden, kijk dan op www.defysiotherapeut.com


Veel aanvullende verzekeringen zijn collectief afgesloten, hetzij door gemeenten, grote instellingen of bedrijven.
Het blijft belangrijk om een en ander goed met elkaar te vergelijken, want ook daarin kunt u verschillende pakketten kiezen.

Drie websites zijn interessant om te bezoeken als u er een avondje aan wilt besteden om uit te zoeken welke verzekering het beste bij u past.
Deze website zijn Verzekeringssite,Independer en Kiesbeter

Artikel contractering en vergoeding in 2020

Fysiotherapie Muusse en van Deudekom © copyright 2010. All Rights Reserved. - Ontwikkeld door BURO210